10.12.2017. 13:55
0
U Tuzli održano takmičenje učenika osnovnih škola u stonom tenisu
Međunarodna osnovna škola u Tuzli, uz tehničku podršku Stonoteniskog kluba Kreka, organizovala je takmičenje u stonom tenisu za učenike s područja Tuzlanskog Kantona.

Takmičenje je održano jučer, a učestvovali su učenici iz Tuzle, Lukavca, Teočaka, Srebrenika, Doboj-Istoka, Gračanice i Gradačca, saopćeno je danas iz Međunarodne osnovne škole u Tuzli.

Najboljim takmičarima su uručene novčane nagrade, kao i priznanja u vidu diploma koje su uručili direktor Međunarodne osnovne škole u Tuzli Sadmir Delić i predstavnik stonoteniskog kluba Kreka u Tuzli Mario Lovrić.

U muškoj kategoriji prvo mjesto je pripalo Amaru Isabegoviću iz JU OŠ “Sjenjak”, drugo je osvojio učenik Kerim Fazlić iz JU OŠ “Pazar”, a treće mjesto osvojio je Besim Bosankić iz JU OŠ “Miladije”.

U kategoriji učenica prvo mjesto osvojila je Emina Ahmetović iz JU OŠ “Miladije”, drugo Ema Lovrić iz JU OŠ “Mejdan”, a treće Esmila Junuzović iz JU OŠ “ Klokotnica”.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.