25.12.2017. 8:34
0
MINI CUP 2017: BosnaGYM najmlađima uljepšao novogodišnje praznike
U organizaciji najtrofejnijeg bh. Kluba u ritmičkoj gimnastici održano je izvrsno druženje i takmičenje. Protekle subote, 180 takmičarki u individualnom programu i 120 u grupnim vježbama, uzrasta od 5 do 11 godin, a učestvovalo je u 5. Novogodišnjem turiniru “MINI CUP 2017”, u dvorani Jezero u Sarajevu.

Fleksibilnosću i gracioznošću učesnice takmičenja predstavile su svoje klubove iz BiH I Crne gore: KRG “Arabeque” Sarajevo, KRG “Victorija” Sarajevo, KRG “Željezničar” Sarajevo, KRG “Visoko” Visoko, KRG “Pirueta” Viskoko, GK “ Olimp” Vogošća, GK “Budva” Budva, GK “Enigma, Pogodorica, GK “Danilovgrad” Danilovgrad, KRG “Sloboda” Tuzla I KRG”BosnaGym” Sarajevo”.
Posjetitelji ovog  sportsko-umjetničkog događaja uživali su u tačkama savršenih pokreta i snage.
 
Učestvovanjem na “MINI CUP 2017” takmičarkama je bila i svojevrsna priprema za nadolazeća takmičenja.


(Admir Oručević)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.