18.3.2018. 22:44
0
Rukometašice Jedinstva AR slavile u Goraždu
Rukometašice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa sjajnu proljetnu seriju pobjeda nastavile su i u Goraždu.

U derbiju 15. kola Premijer liga BiH večeras su pobijedile ekipu Goražde-Heim Meih rezultatom 25:23 (12:11).

Iako su osvojile bodove, u redovima Tuzlanki imaju dosta prigovora na suđenje para Kulović – Škaljić iz Sarajeva.

Već u 42. minuti treće isključenje i diskvalifikaciju dosudili su Neiri Midžić. Ukupno su gošćama dosudili 10 isključenja ili 8 minuta više nego domaćim igračicama.

Naposljetku u 46. minuti zbog prigovora isključen je i trener gošći Elmir Grabčanović, pa su ekipu do kraja susreta vodile njegove asistentice Nermina Kušmić – Jogunčić i Indira Horozović.

Najveći doprinos desetoj uzastopnoj pobjedi Jedinstva AtlasRelax u proljetnom dijelu, a četvrtoj u nastavku prvenstva BiH, dale su Admira Zvekić sa 8, te Neira Midžić i Dejana Kulić s po 5 golova.

U domaćoj ekipi Slađana Mitrović – Bogdanović, inače bivša rukometašica  tuzlanskog kluba, postigla je 10 golova, dok su se po tri puta u strijelce upisale Emina Mujagić i Lejl Ristić.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.