30.3.2018. 10:05
0
Međunarodni plivački miting „Sarajevu s ljubavlju “ na Olimpijskom bazenu Otoka
Povodom obilježavanja Dana Grada Sarajeva, na Olimpijskom bazenu Otoka, u subotu, 31. marta i nedjelju, 1. aprila 2018. godine, biće održan XVII Međunarodni plivački miting „SARAJEVU S LJUBAVLJU“.
Miting je certifikovan od FINA-e (Svjetske plivačke asocijacije) za isplivavanje normi za Balkansko juniorsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo Glazgov 2018, Evropsko juniorsko prvenstvo Helsinki 2018, Omladinske olimpijske igre Buenos Aires 2018.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:

subota, 31. mart:
-    9:30 svečani defile i otvaranje
-    20:00 završetak takmičenja.

nedjelja, 1. april:
-    9:30 početak takmičenja
-    20:00 završetak takmičenja.
Organizator Mitinga je Plivački klub Bosna, a ulogu suorganizatora preuzelo je JP „Olimpijski bazen Otoka“d.o.o. Sarajevo.

Pokrovitelj takmičenja je Gradska uprava Grada Sarajeva.

Ovaj miting predstavlja dio regionalnog sistema međunarodnih plivačkih takmičenja, koja se održavaju u gradovima pozicioniranim na Balkanskom poluostrvu – Banja Luci, Beogradu i Sarajevu. Prvi plivački miting u hronološkom nizu jeste „Sarajevu s ljubavlju“, drugi je „11. april Grand Prix“ u Beogradu u organizaciji PK „11. april“ , treći i posljednji će biti organiziran u Banja Luci pod nazivom  „22. april“ a u organizaciji istoimenog plivačkog kluba.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Muhamed Varešanović, trener u PK Bosna 061/173-741

Zbog navedenog Takmičenja, Olimpijski (veliki) i Rekreacioni (mali) bazen neće raditi za rekreativne korisnike u subotu (cijeli dan) i nedjelju (cijeli dan), dok će teretana i sauna raditi bez izmjena u radnom vremenu.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.