1.4.2018. 21:48
0
Göppingen objavio da je potpisao ugovor sa 45-godišnjim Enidom Tahirovićem, a onda poručili da se radi o prvoaprilskoj šali
Međunarodni dan šale njemački rukometni klub Göppingen obilježio je na pravi način priredivši svojim navijačima veliko iznenađenje, a u centru panje bio je legendarni reprezentativac BiH Enid Tahirović.

Njemački bundesligaš objavio je na svojoj zvaničnoj internet stranici da su sportski direktor Christian Schöne i 45-godišnji Tahirović brzo postigli dogovor u vezi dvogodišnjeg ugovora, uz mogućnost produženja na još dvije godine.

- Stvarno mi je drago što ću moći igrati u dresu Göppingena. Ispunjen mi je san što ću moći igrati u Bundesligi - kazao je bivši golman rukometne reprezentacije BiH Enid Tahirović.

Međutim, radost navijača velikog njemačkog kluba kratko je trajala, jer se ispostavilo kako se radi o prvoaprilskoj šali.

Jedan od najboljih rukometaša BiH svih vremena Enid Tahirović je za Göppingen nastupao od 2008. do 2012. godine, a u karijeri je još nastupa za Bijeljinu, Slobodu iz Tuzle, sarajevske klubove Željezničar i Bosnu, Cimos iz Kopera i Hamburg, dok je za reprezentaciju BiH upisao 100 nastupa. 

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.