13.5.2018. 21:34
0
Bh. bokserska reprezentacija počela kondicione pripreme pred nastup na Mediteranskim igrama
Prije tri dana Bh. bokserska reprezentacija počela je kondicione pripreme na olimpijskoj planini Bjelašnici pred nastup na Mediteranskim igrama, Tarragona - Španija.

Zlatni momci u sastavu: Elvir Šendro, Dašo Simeunović, Džemal Bošnjak, Rade Tomić, Adem Fetahović i Haris Mešanović , pod stručnim nadzorom trenera Almedina Fetahovića, odradit će 15-to dnevne pripreme, gdje će poslije Bjelašnice nastaviti put Zlatibora i zajedno sa reprezentacijama regiona nastaviti sa pripremama i jakim sparinzima sve do 20-og juna, kada će otputovati na Mediteranske igre.

"Uložili smo mnogo truda kako bi najboljim Bh. bokserima omogućili ovakve vrhunske uslove za pripremu jednog ovako važnog takmičenja, kao što su Mediteranske igre. Poslije Bjelašnice na Zlatiboru se očekuju veoma jaki sparinzi sa reprezentacijama regiona na kojima ćemo pokušati naše momke dovesti do vrhunske forme. Nakon svega učinjenog i organizovanog, s pravom možemo očekivati osvajanje jedne od medalja sa Mediteranskih igara, što bi za našu državu, Savez, bokserski sport, značilo jako puno", kaže Enes Peštek, predsjednikBokserskog saveza Bosne i Hercegovine.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.