24.5.2018. 17:55
0
Lukavac druga stanica u sklopu priprema juniorki za IHF/EHF Women's Trophy 2018
Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, 18 igračica, zajedno sa stručnim štabom, okupila se danas u Lukavcu gdje je započela sa drugim dijelom priprema za "IHF/EHF Women's Trophy 2018", koji će u Tuzli biti održan od 29. maja do 3. juna.

Po riječima selektorice Kornelije Rajković Leko, vremena za odmor nema.

- Za ovo okupljanje smo pripremili taktički dio, malo više uigravanje djevojaka, za razliku od prvog dijela priprema u Grudama kada smo radili na fizičkim stvarima. Što se turnira tiče, po mom mišljenju ova naša grupa je lakša, ali ne želim forsirati rezultat, jer je najveći rezultat da se reprezentacija uopšte okupila i nadam se da će se nastaviti raditi u budućnosti - rekla je Rajković Leko po dolasku u Lukavac. 

Reprezentativke BiH večeras će obaviti prvi trening u Sportskoj dvorani u Lukavcu, a tokom priprema koje će trajati do nedjelje odigrat će i dvije pripremne utakmice protiv Jedinstva iz Tuzle i Jedinstva iz Brčkog.

Takmičenja na "IHF/EHF Women's Trophy 2018" počinju u utorak, 29. maja, kada će reprezentativke BiH od 18.30 sati igrati protiv selekcije Azerbejdžana, saopćili su organizatori turnira.

U B grupi su još Velika Britanija i Luksemburg.

(Fena/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.