27.5.2018. 16:47
0
Dodijeljeni pehari najboljim ekipama turnira u sjedećoj odbojci
Ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo Muharem Fišo i ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić dodijelili su danas pehare i zahvalnice najboljim ekipama "Sarajevo Open 2018" turnira u sjedećoj odbojci.

Osam ekipa igralo je u dvije grupe u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu, a prvo mjesto osvojila je ekipa OKI Fantomi, koja je u finalu pobijedila reprezentaciju Rusije.

OKI Fantomi imali su dodatni motiv da pobijede selekciju Rusije koja im je na prošlogodišnjem turniru odnijela titulu pobjednika.

Uz veliku podršku s tribina u tome su i uspjeli.

Na turniru su nastupili OKI "Fantomi" Sarajevo, KSO "Čelik '07", OKI Ilidža, Slavutych Ukrajna, Bayer 04 Njemačka, SDI "Hrabri" Hrvatska, te reprezentacije Rusije i Holandije.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.