15.8.2018. 18:15
0
Hrvatski rukometaš Matija Šćepanović je novi igrač Vogošće
Hrvatski rukometaš Matija Šćepanović prošao je probni period i potpisao ugovor s Rukometnim klubom Vogošća.

Rukometaš iz Pule do sada je nastupao za RK Arena Jadrograd Pula, RK Istrabenz Plini Izola i HC Estense Ferrara, saopćeno je iz RK Vogošća.

- Privuklo me je to što se kvalitetno trenira i što se klub pod vodstvom jednog od najboljih trenera natječe za titulu svake godine, što znači da dečki stvarno igraju dobar rukomet. Stvarno sam iznenađen kako sam dobro prihvaćen. Mislim da je jasno da klub želi osvojiti titulu i da će se oko toga krvavo raditi - izjavio je Šćepanović. 

Ugovor sa Šćepanovićem potpisao je direktor kluba Elvir Kituša.

- Cijeli kolektiv kluba je zadovoljan novim pojačanjem. Matija je super momak, koji se jako brzo uklopio u ekipu i nadamo se da će naše povjerenje opravdati. Iako ima samo 22 godine, iza njega je bogato internacionalno iskustvo i nema sumnje da će pružiti kvalitet i igru koja se očekuje od njega - kazao je direktor kluba.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.