24.10.2018. 16:30
0
Bh. bokser Haris Biber nastupa na 'Fight Night Wil' priredbi u Švicarskoj
Mladi profesionalni bokser Haris Brko Biber nastupit će na kickboxing priredbi "Fight Night Wil", koja će biti održana 27. oktobra u švicarskom gradu Willu.

Biber je član KBV Gazija a protivnik će mu biti Jordy Laret, član jednog od najboljih svjetskih kickboxing klubova - amsterdamskog Mike's Gyma.

Mike's Gym je dom borcima kao što su Badr Hari i najbolji udarač u posljednjih nekoliko decenija Melvin Manhoef.

Biber ističe da je ovo jedinstvena prilika da ovom pobjedom otvori vrata velikih svjetskih organizacija.

- Predano sam radio na pripremama za meč i očekujem pobjedu. Velika podrška mi je trener Muhamed Šabanović, bez kojeg ne bih ostvario ovako dobar uspjeh. Ovo mi je treća borba u ovoj godini. U dosadašnjoj kickboxing karijeri ostvario sam 13 pobjeda, od 17 profesionalnih mečeva. Nadam se da ću se kući vratiti sa 14. pobjedom – kazao je Biber.

Haris Brko Biber je ove godine upisao dvije pobjede, prvu nokautom u prvoj rundi protiv Italijana Andree Enza, a drugu nakon višemjesečnog oporavka od neugodne povrede protiv Rasima Alunovića.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.