25.10.2018. 18:43
0
Ludnica u posljednjim sekundama: Pogledajte kako je Prce donio veliku pobjedu BiH u Bjelorusiji
Rukometaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Minsku Bjelorusiju rezultatom 30:29 i tako su pobjedom otvorili kvalifikacije za EP u rukometu koje se igra 2020. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Bjelorusi su gotovo tokom cijelog meča imali vodstvo, ali je naša selekcija uspjela da redovno stiže prednost, te da na kraju pobijedi.

Do poravnanja smo došli su 54. minuti kada je Karačić pogodio za 27:27. Tri minute kasnije Terzić je pogodio sa sedam metara i prvi put smo bili u prednosti 28:27.

I onda drama u završnici. Do pobjede smo došli u posljednjoj sekundi meča kada je Prce pogodio sa sedam metara i veliku pobjedu BiH rezultatom 30:29.

Češka Republika je u ovoj grupi, nešto ranije, pobijedila Finsku.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.