27.10.2018. 8:39
0
Reprezentativci BiH odradili relaksirajući trening
Rukometni reprezentativci BiH večeras su u Mejdanu odradili lakši, taktički trening, uoči sutrašnje utakmicu protiv Češke, u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo 2020. godine.

Kao što je selektor Bilal Šuman najavio, igrači su se više relaksirali, jer su u  48 sati imali dva duža putovanja i utakmicu s Bjelorusijom, koju smo srećom riješili u svoju korist, rezultatom 30:29.

Večeras nije trenirao Mirsad Terzić koji je u Minsku nastupio povrijeđen.

- Bitno je da se igrači odmore i dobro naspavaju, jer je ovo bio zaista iscrpljujući put. Nadam se da će sutra za susret s Česima biti dovoljno oporavljeni – izjavio je Šuman za Fenu.

Prije „zmajeva“ jednoiposatni, otvoreni trening, imali su reprezentativci Češke, šeste selekcije sa posljednjeg evropskog prvenstva i svakako najteži protivnik našoj izabranoj vrsti u ovim kvalifikacijama.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.