22.1.2019. 12:48
0
Rukometašice Jedinstva na turniru u Hadžićima
U sklopu priprema za nastavak prvenstva, rukometašice tuzlanskog Jedinstva nastupit će u petak na turniru u Hadžićima gdje će, osim domaćina RK Hadžići Dido Group, nastupi još ekipe Goražda i Hrasnice.
Trener Tuzlanki Danijel Sabljić smatra da je turnir odlična prilika da se vidi rezultat napornih treninga od 9. januara, kada su počele pripreme, do danas.

- Još nismo kompletni, ali očekujem da na turniru nastupimo sa svim igračicama s kojima ćemo početi drugi dio sezone. Sinoć se priključila Admira Zvekić i u dobroj je formi, večeras očekujem dolazak Marijane Trbojević, a sutra Zorane Miličević - izjavio je Sabljić za Fenu.

Na startu turnira sastat će se Hadžići - Hrasnica (11 sati), te Jedinstvo - Goražde (13 sati). Poraženi će za 3. mjesto igrati u 16.30, dok je finale u 18 sati. 

- Turnir je na neki način posljednja provjera pred utakmice četvrfinala Kupa BiH gdje se u dvije utakmice, početkom februara, sastajemo s ekipom Jedinstva iz Brčkog. Naš cilj je prolaz u polufinale, a u prvenstvu da se zadržimo u sredini prvenstvene tabele - zaključio je trener Jedinstva.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.