28.3.2019. 15:48
0
Kadetska reprezentacija Moldavije u vaterpolu na Otoci odigrala dvije utakmice protiv selekcije Sarajeva
U sklopu priprema za Svjetski kup, kadetska reprezentacija Moldavije u vaterpolu je na Olimpijskom bazenu Otoka odigrala dvije utakmice protiv selekcije Sarajeva.

Selekciju Sarajeva su sačinjavali igrači klubova Dabar, Invictum, Mladost i Torpedo. Obzirom da su ovo bile prve utakmice Selekcije, rezultat je bio u drugom planu, iako su naši igrači su pokazali solidan kvalitet i igru.

Utakmice su se igrale u utorak i srijedu, 26. i 27. marta, a igrači Moldavije su slavili sa 7:3 i 12:5. U prvoj utakmici naš najbolji igrač bio je Harun Kazagić sa tri pogotka, dok se u drugoj utakmici pet igrača upisalo u listu strijelaca.

Formiranje selekcije Sarajeva je novi projekat Vaterpolo saveza Kantona Sarajevo, koji je podržan od strane Gradske uprave Grada Sarajeva.

Za 6. i 7. april 2019. godine je predviđeno odigravanje turnira u povodu obilježavanja Dana Grada Sarajeva, kada će selekcija Sarajeva ponovo da nastupi.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.