22.4.2019. 14:22
0
Rezultati Vaterpolo lige KS
U subotu, 20. aprila 2019. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka odigrane su utakmice VII kola Vaterpolo lige Kantona Sarajevo.

Odigrane su dvije utakmice u kategoriji mlađih juniora.

Torpedo je u prvom susretu sa 14:5 (4:1)(1:0)(5:0)(4:4) savladao ekipu Dabra. Najbolji pojedinci na susretu bili su igrači Torpeda: Benjamin Komšić sa pet i Harun Kazagić sa četiri pogotka.

U drugom susretu Invictum je savladao Mladost sa 6:2 (0:0)(3:0)(0:1)(3:1). Bila je to utakmica, u kojoj su igrači Invictuma pokazali više želje za pobjedom do koje su na kraju i došli, a Bakir Hadžić je bio igrač utakmice sa tri postignuta gola.

Posljednje kolo ove sezone na rasporedu je u subotu, 27. aprila 2019. 

Vaterpolo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.