22.5.2019. 12:13
0
Podgorica Open 2019: TKD Željezničar osvojio 8 medalja
Podgorica 2019
Podgorica 2019
Podgorica 2019
Podgorica 2019
Podgorica 2019
Podgorica 2019
Taekwondo klub Željezničar nastavlja nizati uspjehe i sakupljati odličja. Ovoga puta, medalje i pehar su stigli iz Crne Gore.
Prethodnog vikenda Taekwondo klub Željezničar nastupao je na Međunarodnom turniru Podgorica Open 2019, u organizaciji Taekwondo kluba Koryo.

Sarajevski klub predstavljalo je osam takmičara i osvojeno je isto toliko medalja, te jedan pehar (za 3. mjesto u kadetima/kadetkinjama).

Tako su se iz Podgorice sa lijepim uspomenama i zlatnim medaljama vratile Leyla Hodžić i Lamija Zimonjić, dok su se Arna Mekić i Adrijan Pozek okitili srebrom. Bronzani su bili: Faris Korjenić, Lejla Zimonjić, Ema Kurić i Hana Kadrić.

Nakon uspješno apsolvirane Crne Gore, takmičare Željezničara sljedećeg vikenda očekuje još jedan međunarodni turnir i to u Hrvatskoj. Treneri Želje na Croatia Karlovac Openu očekuju još bolje rezultate.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.