25.5.2019. 19:10
0
Pezer treći u Sloveniji
Na 19. međunarodnom Atletskom mitingu koji je održan danas u Slovenskoj Bistirci (Slovenija), u disciplini bacanje kugle nastupio je i Mesud Pezer.

Pezerov najbolji hitac danas je otišao na dužinu od 20,36m što je bilo dovoljno da na ovom mitingu osvoji treće mjesto, saopćeno je iz njegovog tima.

Prvo mjesto danas je zauzeo Filip Mihaljević (21,84m) iz Hrvatske, a drugo mjesto je pripalo predstavniku Bosne i Hercegovine Kemalu Mešiću (20,41m).

-Nakon takmičarske pauze od dva mjeseca ovo mi je bio prvi nastup. Još uvijek ulazim u takmičarsku formu, ali bez obzira na tu činjenicu nisam zadovoljan današnjim nastupom na ovom atletskom mitingu - izjavio je Pezer.




(FENA / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.