2.6.2019. 18:26
0
Meksička senzacija i novi šampion svijeta Andy Ruiz o svojim kilogramima: Nisam želio da mršam, ali sada želim da budem kao Joshua!
Andy Ruiz, novi svjetski bokserski prvak i senzacija iz Meksika, nakon neočekivane pobjede nad Anthonyjem Joshuom, progovorio je o svom višku kilograma. Amerikanac meksičkog porijekla rekao da će povesti računa o svom izgledu, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

- Sada želim da se dovedem u red i da izgledam kao meksički Joshua - rekao je kroz smijeh novi prvak svijeta.

Istakao je da je stigao do mogućnosti da se bori na najvećem nivou jer je pratio svoje snove. 

- Ako vas neko sputava, ne slušajte to, samo radite, kao što sam i ja radio. Upravo smo ispisali nove stranice historije. Kako ja izgledam? Taj višak kilograma koji imam? Nisam želio da mršavim pred ovu borbu, želio sam da budem jak jer je on veliki čovjek. Sada želim da se dovedem u pravu formu - istakao je Ruiz, koji je preuzeo titule u IBF, WBA, WBO i IBO kategorijama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.