4.7.2019. 20:16
0
Azerbejdžanke neće igrati prijateljsku utakmicu sa Srbijom na Palama
Prijateljska odbojkaška utakmica ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Azerbejžana najavljena za 17. juli ove godine u Dvorani “Peki” u Palama neće biti održana u ovom gradu, potvrđeno je Patriji iz diplomatskih izvora.

Ministarstvo mladih i sporta Azerbejdžana obavijestilo je da odbojkaška reprezentacija Azerbejdžana neće doputovati na Pale da odigraju utakmicu.

Ranije je iz Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srspke potvrđeno da će se ova utakmica igrati. Ipak, predstavnici Azerbejdžana u BiH kontaktirali su čelne ljude u ovoj državi, te je sve izvjesnije da Azerbejdžan neće doputovati na Pale.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije boravi na pripremama na Palama od 4. do 18. jula ove godine u okviru kojih je dogovoreno da se odigra prijateljska utakmica dvije reprezentacije. 

Srbija se sprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine  i Evropsko prvenstvo koje će se održati ove godine.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.