18.8.2019. 18:37
0
Šef UFC-a Dana White: Stipe je najveći teškaš ikada
Dana White prokomentirao je revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

- Prije meča bilo je jasno da je Stipe u odličnoj formi. Mentalno je bio spreman za ovu borbu, primio je sve moguće udarce i ostao u borbi - započeo je predsjednik UFC-a svoj komentar, pa dodao:

- Ko god da mu je u kutu rekao da počne gađati u tijelo je genijalac. Bila je ovo nevjerojatna borba - rekao je.

Iako je Cormier sam najavio moguć odlazak u mirovinu, White bi ga još htio gledati kao borca.

- Smatram ga jednim od najboljih boraca na svijetu. Pogledajte  samo kako je ovu borbu odradio - govori čelni čovjek UFC-a.

Zatim je White komentirao i Stipu Miočića. Naime, White nije preferirao Miočića u prošlosti. 

- Stipe je vjerojatno najbolji teškaš svih vremena.  

Iako je Stipe preskočio pitanje o budućim protivnicima, White je prokomentirao moguću novu borbu s Francisom Ngannouom.

- Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati, želi li  Cormier treću borbu protiv Miočića, je li Miočić zainteresiran za tu treću borbu ili bi se borio s Ngannouom. Puno je opcija i nemoguće je trenutno reći što će se događati u teškoj kategoriji - zaključio je White.

Nakon borbe, šef UFC-a je tješio Cormiera: 

- Rekao sam Danielu da ne razmišlja o tome hoće li se i dalje boriti. Nije vrijeme za to. Neka ode kući, provede vrijeme s porodicom i onda ćemo razgovarati, prenose 24sata.hr.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.