4.10.2019. 15:06
3
Emotivan govor Amela Tuke o djevojci Amini: Ženim se naredne sedmice, Bog mi je poslao osobu za cijeli život
Amel Tuka, vicešampion svijeta na 800 metara, obratio se medijima danas na aerodromu u Sarajevu, a nakon toga se obratio navijačima i ljudima koji su ga dočekali ispred aerodroma.

Piše: Haris Ahbabović

Amel Tuka je na press konferenciji govorio o svadbi koja se sprema, te je potvrdio da se ženi sljedeće sedmice, te se ujedno na svemu zahvalio svojoj djevojci Amini Pivić.

"Ženim se naredne sedmice. Bog mi je poslao osobu za cijeli život. To i jeste smisao života i onoga što ja slijedim od malih nogu. Sve na jednu stranu, ali porodica je na jednom sasvim drugom nivou. Hvala Bogu što mi je poslao osobu koja me podržava u svemu, što mi pruža veliku ljubav bez ikakvog interesa. Imala je hrabrosti da mi se suprotstavi i ukaže mi na neke moje greške, ne bojeći se da ću otići od nje, a ja sam se, ustvari, samo još više vezao za nju. Shvatio sam da mi je Bog poslao i da je trebam čuvati do kraja života", rekao je Amel.

Video: Hayat TV

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.