13.10.2019. 8:58
0
Rukometaši Slobode lako do bodova protiv Drine
U susretu četvrtog kola Premijer lige BiH, u Tuzli su rukometaši Slobode pobijedili Drinu iz Zvornika rezultatom 31:24 (19:12).
Tuzlaci su gotovo s pola snage došli do druge pobjede u prvenstvu, jer je trener Mirza Bulić priliku da istrče na parket dvorane Mejdan pružio svim igračima od kojih su se devetorica upisali u strijelce.

Sedam pogodaka za domaći postigao je Sedžad Abdurahmanović, Enes Skopljak šest, dok su se po četiri puta u strijelce upisali Davor Kadić i Velibor Manjić.

U ekipi Drine Eldin Hajdarević je postigao šest, Miljan Vukojčić pet, a Sredo Vidaković tri gola.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.