17.10.2019. 10:50
0
Meč godine između Denisa Stojnića i Ante Delije u zagrebačkoj Areni
Ljubitelji borilačkih sportova u regiji već duže vrijeme priželjkuju borbu između Denisa Stojnića i Ante Delije, a konačno će doći na svoje 9. novembra u zagrebačkoj Areni.

Za to se pobrinula najveća europska MMA organizacija Konfrontacja Sztuk Walki (KSW) i ovo će biti borba večeri na eventu KSW 51 u Zagrebu.

 Stojnić i Delija trebali su se boriti prošle godine u Dubrovniku, no Hrvat je otkazao borbu jer je odlučio otići u Japan na borbu u organizaciji Rizin protiv Ricarda Prasela, koju je dobio odlukom sudaca.

 "Antu Deliju cijenim i respektujem kao borca. U meč ulazim spreman i koncentriran i nadam se da ćemo pružiti borbu o kojoj će se dugo pričati. Ovaj meč je izazvao veliki interes u cijelom regiji i nadam se velikoj podršci s tribina", izjavio je Denis Stojnić, najbolji bh. MMA borac koji je neporažen u posljednjih osam borbi.

 Interesantno je kako je Delija izgubio od Dion Staringa Soldiera u drugoj rundi, a da je Stojnić istog protivnika pobijedio u drugoj rundi.

 "Nema veze tko je od koga izgubio ili pobijedio, ovdje se gleda meč između nas dvojice, i to je jedino bitno. Pozdrav iz Nizozemske od Golden Glory - Hemmers tima. Vidimo se uskoro u Sarajevu, a 9. studenoga u Zagrebu", kazao je Stojnić koji je u uspješnoj karijeri 22 puta ulazio u oktagon, a zabilježio je 19 pobjeda uz 3 poraza od kojih su dva u UFC-u od kasnijeg prvaka Caina Velasqueza te Stefana Struvea, a njihov meč proglašen je najkrvavijim u povijesti MMA borbi.

 U povodu meča godine na Instagramu se oglasio i Ante Delija.

 "Dragi prijatelji, ovim putem najavljujem borbu koju su balkanski fanovi htjeli gledati. Veliki respekt za iskusnog protivnika Denisa Stojnića i za njegovu karijeru, ali do trenutka dok se ne zatvore vrata od kaveza. Siguran sam da će borba biti atraktivna publici i ovim putem vas pozivam da nas dođete podržati u Areni u Zagrebu. Ovaj događaj mnogo znači za budućnost balkanskog MMA", napisao je Delija na Instagramu, nakon čega mu se zahvalio njegov protivnik Denis Stojnić.


(FENA / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.