27.8.2020. 15:26
0
SPIN 2012: Počinjemo sa novon takmičarskom sezonom, igrat ćemo Premijer ligu za žene sa podmlatkom
Koronavirus imao je ove godine veliki atak na sportske radnike i igrače u mnogobrojnim profesionalnim klubovima širom svijeta.

Iako su se na mnoge načine štititli i štite od koronavirusa u jeku pandemije, nakon zvanične ljetne pauze za većinu njih, idu dalje ka osvajanju novih medalja. Jedan od takvih klubova je stonoteniski klub “SPIN2012” iz Sarajeva.

Glavna trenerica Amela Hažiahmetović Mujezinović kaže kako se raduje novim treninzima, novim mečevima njenog kluba. Pozvala je i sve ljubitelje stonog tenisa da dođu u klub na rekreaciju ili da postanu novi šampion stonog tenisa.

“Počinjemo sa novon takmičarskom sezonom. Stonoteniski klub “Spin 2012″ ove godine Premijer ligu za žene igrat će sa podmlatkom, tako da je to veliki izazov za naš klub obzirom da smo prvaci 8 godina zaredom”, naglašava trenerica Amela.

Njihovu ekipu u novoj sezoni igranja stonoteniskih mečeva činiti će iskusne igračice Džana Biogradlić, Hena Čajić, Selma Biogradlić, te Amela Hadžiahmetović Mujezinović kao trener i igrač. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.