8.10.2020. 10:14
0
Nastavak Vaterpolo lige KS predstojećeg vikenda
Predstojećeg vikenda, 10. i 11. oktobra 2020. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka biće nastavljena Vaterpolo liga Kantona Sarajevo, koja je zbog koronavirusa prekinuta u martu ove godine.


U subotu, 10.10.2020. na programu su slijedeće utakmice: u 18:30 sati snage će odmjeriti VK Invictum - VK Mladost (juniori), a u 19:30 sati igraju VK Dabar - VK Torpedo (kadeti).

Dok će u nedjelju, 11.10.2020. biti odigrane utakmice po slijedećem rasporedu: u 17:30 sati susrest će se VK Invictum - VK Dabar (kadeti), a u 18:30 sati igraju VK Invictum - VK Torpedo (seniori).

Prilikom odigravanja utakmica biće ispoštovani Krizni plan pripravnosti Bazena, te "COVID" protokol. Također, svi učesnici - igrači i službena lica, moraće imati izjave, da nemaju simptome i da nisu bili u kontaktu sa osobama zaraženim koronavirusom, a na ulazu svim učesnicima će biti izmjerena i temperatura.

Zbog situacije sa koronavirusom, tribine neće biti otvorene za gledaoce.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.