21.10.2020. 10:16
0
Koronavirus ušao u Borac i Leotar, rukometaši obje ekipe u izolaciji
Rukometni klub Borac m:tel obavijestio je javnost kako je prvotimac Banjalučana Saša Puljizović, pozitivan na koronavirus.

"Čim je osjetio prve simptome, Puljizović je otišao na testiranje, koje je pokazalo da je pozitivan na koronavirus", saopćili su na zvaničnoj Facebook stranici bivšeg prvaka Evrope.


Banjalučka ekipa navela je kako su Puljizović i ostali prvotimci kluba u izolaciji.

"I Saša, kao i svi drugi prvotimci odmah su stavljeni u izolaciju. Napominjemo da Puljizović, srećom, ima blage simptome i osjeća se dobro. O svemu smo obavijestili nadležne institucije od kojih očekujemo konkretne instrukcije, odnosno uputstva za naredne korake", navodi se u saopćenju ekipe iz Banjaluke.

Pozitivne slučajeve potvrdili su i u redovima trebinjskog Leotara.

"Nažalost, dva naša prvotimca su pozitivni na koronavirus, te su svi prvotimci i stručni štab po preporuci nadležnih organa stavljeni u kućnu izolaciju čime je prekinut trenažni proces prvog tima.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.