14.9.2021. 8:12
1
"Bosanski Habib" demolirao Turčina usred Istanbula
Član Kluba borilačkih vještina "Isak-Ze", Kakanjac Ahmed Krnjić, sinoć je u Istanbulu zabilježio pobjedu nad turskim reprezentativcem Yildirimom Kadirom.

Naš kik-bokser je bio dominantan od starta meča, te je uspio da iskontroliše borbu i pokaže da je u istu ušao izuzetno tehničko-taktički spreman. 

I onda konačno krajem treće runde, a nakon Krnjićeve serije udaraca, sudija broji Yildirimu, ali Turčin je bio spreman da nastavi borbu. Ipak, do kraja meča nije bilo ostalo mnogo, te je pobjeda pripala bh. borcum prenosi Avaz Sport.

(H. Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.