22.10.2021. 18:56
0
Ruski bokser nožem ubio medvjeda: Njegov prijatelj umro od povreda, bokser se nalazi u teškom stanju
Ruski bokser Ilija Medvedev (23) ubio je medvjeda u Sibiru, ali je tom prilikom zadobio teške povrede. On je bio u ribolovu sa prijateljem kada ih je napao medvjed.

Medvjed je ubio njegovog prijatelja Vjačeslava Dudnika, a onda je krenuo na boksera koji je izvadio pištolj i zapucao. Medvjed mu je izbio pištolj iz ruke, ali je Medvedev uspio da se snađe, izvadi nož i izbode životinju.

- Čuli su se urlici, a onda i pucnji. Kada sam stigao, vidio sam da je Vjačeslav mrtav, dok je Medvedev bio teško ranjen - rekao je ribolovac koji se našao u blizini i prebacio Medvedeva.

Prema pisanju ruskih medija, Medvedev ima teške povrede i u kritičnom je stanju, prenosi "Sport klub".

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.