12.8.2022. 19:00
0
Pudar bez finala utrke na 50 metara
Najbolja bh. plivačica Lana Pudar večeras je na Evropskom seniorskom prvenstvu u Rimu plivala polufinale na 50 metara leptir.


Pudar je utrku isplivala s vremenom 26.56 sekundi, i nije se uspjela plasirati u finale koje je na programu sutra. Ona je u svojoj polufinalnoj grupi bila šesta, a ukupno je zauzela 10. mjesto u polufinalu, piše portal "Avaza". 

Podsjetimo, jutros se Pudar plasirala u polufinale Evropskog prvenstva s vremenom 26.96. Lana je završila kao šesta u svojoj grupi, ali je imala dovoljno dobro vrijeme da izbori plasman u polufinale. 
Pored nastupa na 50 metara, Lana će još nastupiti na 100 i 200 metara delfin.

S obzirom na formu Lane ove godine, s pravom se možemo nadati nekoj od medalja iz Rima.  


(Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.