13.1.2023. 8:37
0
Usain Bolt u centru skandala, uključen u istragu nakon milionske prevare
FOTO: AFP
Usain Bolt, nekadašnji olimpijski šampion i po mišljenju mnogih najbolji sprinter svih vremena našao se u centru skandala.

On, kako su prenijeli mediji sa Jamajke, ostao bez nekoliko miliona dolara, zbog čega je pokrenuta istraga.

Bolt je svoj novac držao u investicionoj kompaniji po imenu „Stocks and Securities Limited“, a upravo oni su pozvali policiju.

Čuveni Jamajčanin je u srijedu, 11. januara primjetio određena neslaganja u svojim računima, a istraga će obuhvatiti period od jedne decenije:

„On je uz ovu firmu bio preko deset godina. Čitav njegov dosije će biti pregledan“, naveo je Nugent Walker, Boltov menadžer.

Prvi rezultati istrage doveli su do otkrića velike prevare u koju je navodno bio uključen bivši zaposleni u ovoj firmi.


(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.