17.1.2023. 21:29
0
Makedonci okončali nastup na SP-u, Egipat razbio Amerikance 19 razlike
FOTO: Twitter
Rukometna reprezentacija Makedonije ostala je bez plasmana u drugi krug Svjetskog prvenstva. Makedonci su u zadnjem kolu izgubili od Argentine, a izabranici legendarnog Kirila Lazarova izgubili su 26:35.

Makedonci i Argentinci su ovaj meč ušli kao dvije ekipe bez osvojenog boda, pa su tako odlučivali ko će proći dalje. Argentina je bila blagi favorit, a već u prvom dijelu je stvorila velikih sedam golova prednosti i tu prednost je sačuvala do kraja.

U grupi G, Egipat je lako stigao do treće pobjede. Slavio je 35:16 protiv Sjedinjenih Država i u drugi krug ide s maksimalnim brojem bodova. U ovoj grupi se još nalazi selekcija Hrvatske koja igra svoj meč večeras protiv selekcije Maroka, prenosi Avaz. 

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.