7.5.2023. 21:36
0
U Sarajevu održan Kickboxing European Cup: Mnogobrojne medalje za takmičare KBV "Tornado"
U Sarajevu je 6. i 7. maja održan Evropski kup u Kickboxingu. Prvog dana takmičenja takmičari iz Kluba borilačkih vještina "Tornado" istakli su se po osvojenim mnogobrojnim medaljama.

Ajdin Hrvat, takmičar u disciplini Lightcontact -84kg okitio se zlatnom medaljom, dok su bronzane medalje osvojile Hana Idrizović u disciplini Pointfight -46kg. Hana je u polufinalnoj borbi izgubila za jedan poen. 

Zlatnom medaljom i peharom okitio se i Ajdin Salčin kao pobjednik kategorije +94 kg u disciplini Pointfight. 

Drugog dana takmičenja, fantastični borci su se okitili mnogobrojnim medaljama.

Zekerijja Ramić u disciplini Lightcontact juniori -63 kg, Abdullah Okanović u disciplini Lightcontact stariji kadet +68 kg i Tarik Džaka u disciplini Lightcontact stariji kadet -37 kg osvojili su srebrne medalje dok su Davud Spahović u disciplini Lightcontact juniori -68 kg i Hadi Bahtanović u disciplini Lightcontact seniori -84 kg osvojili bronzane medalje. 

KBV Tornado je završio nastup s dvije zlatne, četiri srebrne i tri bronzane medalje i jednim peharom.

 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.