17.2.2024. 8:46
6
Veljko Ražnatović pobijedio u Banjaluci, a onda je počelo žestoko ismijavanje: Pogledajte kako je došao do pobjede
FOTO: screenshot/instagram
Sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Veljko Ražnatović, prije nekoliko godina posvetio se bokserskoj karijeri i sinoć je u Banjaluci upisao novu pobjedu, ali i ovaj put našao se na meti ismijavanja zbog načina na koji je srbijanski bokser došao do pobjede.

Tribine dvorane "Obilićevo" u Banjaluci sinoć su bile pune u okršaju boksera Slavije i beogradskog Radničkog, a u centru pažnje nakon toga našao se Veljko Ražnatović koji je ponovo ušao u ring i ostvario pobjedu.

Ražnatović se prije nekoliko godina posvetio aktivno bokserskoj karijeri i uspio je da upiše šesnaestu pobjedu u dosadašnjoj karijeri, ali mnogi su ponovo počeli da ismijavaju Srbina zbog načina na koji je pobijedio i boksao ovaj meč.

On je sinoć za protivnika imao poljskog boksera Piotra Budziszewskog i taj meč izgledao je više amaterski nego profi boks, a video koji se pojavio na društvenim mrežama to najbolje pokazuje.

Ražnatović je do pobjede uspio da dođe u trećoj rundi kada je nokautirao jednim udarcem Poljaka, no ni ovaj put nije moglo bez komentara da je ovaj meč srbijanskog boksera namješten.

Sin ratnog zločinca ponovo je na meti ismijavanja zbog svojih bokserskih kvaliteta, a zašto svi toliko prozivaju Ražnatovića vidjelo se i u sinoćnjem meču, te pojedine detalje s istog možete pogledati u videu na OVOM LINKU.

Nakon što je meč okončan Ražnatović je poručio da on uvijek ide na pobjedu, te da je dominirao od prve do zadnje sekunde ovog meča.

"Smatram da sam dominirao od prvog zvuka gonga i da protivnik nije imao ni promil šanse. Uvijek idem na pobjedu, ali u Banjaluci uvijek imam poseban motiv i pred ovom fenomenalnom publikom poraz nije opcija. Bio je ovo pravi spektakl i daću sve od sebe da ponovo radim meč u Banjaluci", rekao je Ražnatović nakon što je upisao pobjedu.

Naravno, odmah su počeli komentari da je bilo očigledno da je Budziszewski u određenom trenutku morao pasti kao što su to navodno radili i prethodni protivnici Ražnatovića.

On je odmah najavio i da će uskoro imati novu borbu i pokazao je želju da se to ponovo desi u Banjaluci.

6
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.