17.2.2024. 12:44
1
Pogledajte snimak fantastičnog spusta Elvedine Muzaferije: Komentator ostao u šoku
FOTO: screenshot
Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija osvojila je četvrto mjesto na današnjoj utrci spusta Svjetskog kupa u švicarskoj Crans Montani.

Dvadesetčetverogodišnja Visočanka ovim plasmanom ostvarila je rezultat karijere i najveći uspjeh u historiji  bh. skijanja.

Za pobjednicom utrke Italijankom  Martom  Bassino (1:26.84), Muzaferija je zaostala 1.22 sekunde, a samo 11 stotinki bila je sporija od trećeplasirane Švicarskinje Lare Gut-Behrami.

Muzaferija je danas prvi put u karijeri utrku počela među 30 najboljih skijašica i sa startnim brojem 28 je ostvarila vrijeme 1:28.06.

Snimak spusta pogledajte OVDJE.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.