28.12.2015. 11:36
0
Pogled sa Gornjeg Grada: Zagreb okupan jutarnjim suncem
U Zagrebu je osvanulo još jedno sunčano, ali prohladno zimsko jutro. Pogled s Gornjega Grada privlači brojne turiste i jutarnje šetače na vidikovce odakle se može vidjeti kako sa gradskih krovova nestaje jutarnja magla pod sve jačim zrakama sunca, javio je dopisnik Anadolu Agency (AA).

Proteklih dana prosinac je bio neobično topao u Zagrebu, ali i u većem dijelu Hrvatske. Temperature su se tijekom dana dizale na više od 10 stupnjeva Celzijusa, tako da je u pitanje došlo i održavanje skijaške utrke na Sljemenu, Vip Snow Queen Trophy ili Snježna kraljica.

No, prognostičari ovih dana najavljuju sigurno zahlađenje, posebno u danima oko Nove godine. Na žalost najmlađih, snijega u Zagrebu još nema na prognostičkim kartama, ali će ga možda biti na vrhu Sljemena, gdje će dobro doći organizatorima Snježne kraljice koji već danima sa tridesetak topova stvaraju umjetni snijeg za svjetsku skijašku elitu.

Na Gornjem Gradu, gdje se nalazi i Sabor Hrvatske, danas je važan dan za hrvatsku politiku, ali i građane. Bira se novi predsjednik Sabora, čime će se, očekuje se, završiti dugotrajna politička kriza u zemlji nakon općih izbora 8. novembra. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.