17.1.2016. 14:07
0
Vodopad Kravice: Divimo se svjetskim ljepotama, a imamo dragulj pred očima
Nerijetko smo u prilici gledati egzotične lokacije koje se nalaze daleko od BiH i diviti se prirodnim ljepotama tih predjela. Maštamo da jednog dana budemo u prilici posjetiti te spomenike prirode, a vjerovatno nismo ni svjesni da su nam neki slični gotovo pred očima.
Jedan od takvih je u vodopad Kravice, dragulj prirode koji se nalazi u blizini Ljubuškog na rijeci Trebižat. Kristalno čista voda koja pada sa slapova visine od oko 28 metara čine prirodni fenomen koji se nalazi pod zaštitom države.

Posjeta vodopadu Kravice je zaista nezaboravan doživljaj, pa toplo preporučujemo svima koji do sada nisu imali tu priliku, da obavezno posjete jednu od najljepših lokacija u Bosni i Hercegovini.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.