28.12.2017. 12:25
0
Odlični uslovi za skijanje tokom novogodišnjih praznika na Jahorini
Olimpijski centar „Jahorina“, u saradnji sa kompanijom M:TEL, u novogodišnjoj noći organizuje spektakularni koncert Željka Joksimovića ispred hotela Bistrica.

Koncert počinje u 22.00 sata, a svi posjetioci Jahorine imat će priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini, saopćeno je iz OC "Jahorina"

U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina radit će u punom kapacitetu, te će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama biti u funkciji i spremno će dočekati sve skijaše i bordere. Pored toga, dva nova ski vrtića na platou Poljice i kod hotela Bistrica, bit će dostupni svim uzrastima, a prvenstveno najmlađima.

Tjubing trake koje su samo jedan od sadržaja vrtića mogu se koristiti za ski poligon, kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namijenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staza je oko 100 m na Poljicama i 70 m kod hotela Bistrica, a zajedno predstavljaju odličan cjelogodišnji adrenalinski sadržaj.

Ski karte svi gosti mogu kupiti na devet prodajnih mjesta na Jahorini od kojih su šest na Poljicama, dva na Ogorjelici i jedno u hotelu Bistrica. Radno vrijeme skijališta je od 09.00 do 16.00 sati.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.