6.7.2018. 13:00
1
Ovako izgleda plaža gdje je ležaljka 500 eura
U najpoznatijem baru Namos, koji se nalazi na plaži Psarou na ostrvu Mikonos, ležaljka koja se nalazi u prvom redu do mora košta između 300 i 500 eura na dan. I to nije sve.

Kafa u ovom lokalu košta devet eura, kao i voda, a za sok treba "iskeširati" 14 eura. Oni koji žele da doručkuju za običan sendvič moraju da izdvoje 25 eura.

Predstavnici međunarodnog jet-seta, bogati magnati i holivudske zvijezde koje žele da rezervišu prvi red pored mora, izdvajaju između 300 i 500 eura po ležaljci.

Posjetioci kafića u kom su cijene nezamislive, dnevno potroše između pet i sto hiljada eura.

Cijena kafe se u baru Namos kreće od pet eura za jednostavan espreso i dostiže devet eura za irsku kafu. Fredo kapućino košta osam eura, a isto toliko i flašica obične vode. Sok košta 14 eura, baš kao i smuti od svježeg voća, piše Grčka info.

Namos doručak uz kafu, sok od pomorandže, hljeb, puter, domaći džem, med, jaja, kašu sa orasima, jogurt, voćne salate, razne sireve i kroasane košta 35 eura, a sendvič sa piletinom 25 eura, prenosi CDM.


(Lejla Trle) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.