1.12.2018. 17:15
0
Za dvije sedmice počinje zimska čarolija u centru Banje Luke: Na otvaranju Boris Režak, Mama Vox i Kontrol Nika
Manifestacija “Banjalučka zima” počinje 15. decembra, uz mjesec dana brojnih događaja na dvije lokacije u centru grada.

Plato ispred Muzeja savremene umjetnosti postaje haloo Banjalučka bajka, a parkić kod Narodnog pozorišta RS, koji nosi naziv Coca Cola BeLive, mjesto koje nudi 30 dana zabave.

-Velika novogodišnja jelka će upaliti svoje lampice za dvije sedmice. Na otvaranju nas očekuje nastup Banjalučanina Borisa Režaka, Mama Vox i Kontrol Nika, koji će, specijalno, prvi put u našem gradu, izvesti performans sa lutkom visine skoro tri metra -  najavila je Danijela Topić, direktorica agencije Lucido.

Tokom mjesec dana malog zimskog gradića u srcu grada, bit će organizovani i sadržaji za najmlađe.

Osim muzike, u novogodišnjim kućicama organizatori preporučuju različite specijalitete i domaće delicije.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.