24.7.2020. 15:40
0
Rusija uspostavlja međunarodne letove od 1. augusta
Rusija planira da ponovo uspostavi međunarodne letove od 1. augusta, citirala je novinska agencija Interfax u petak ruskog premijera Mihaila Mišustina.

Letovi će biti ponovo uspostavljeni iz Moskve, Sankt Peterburga i Rostova na Donu, rekao je Mišustin, prenosi  Reuters.

U Rusiji je u protekla 24 sata potvrđena zaraza koronavirusom kod još 5.811 osoba, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 800.849.

Ruski centar za kontrolu i prevenciju koronavirusa je saopćio da su tokom prethodnog dana od posljedica COVID-19 preminule 154 osobe te da je ukupan broj preminulih 13.046.

U saopćenju se navodi da su u proteklom danu izliječene 8.444 osobe, čime je ukupan broj izliječenih povećan na 588.774.

Stopa porasta novozaraženih na dnevnom nivou još uvijek iznosi 0,7 posto.

(Fena)

Rusija
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.