9.3.2021. 15:26
0
Početkom aprila uspostava letova iz Sarajeva za Keln i Stuttgart kompanije Eurowings
Od ljetnjeg reda letenja, aviokompanija Eurowings je najavila ponovnu uspostavu linija za Keln i Stuttgart, potvrdila je Feni glasnogovornica Međunarodnog aerodroma Sarajevo Sanja Bagarić-Arnaut.

Dodala je da su ove linije posebno ineteresantne za brojnu bh. dijasporu, naše građane koji žive u tom dijelu Njemačke.

Letovi za Keln počinju od 3. aprila te bi se u mjesecu aprilu trebali odvijati jednom sedmično, svake subote. Od mjeseca maja, kompanija je najavila tri puta sedmično letove za ovu destinaciju, utorkom, četvrtkom i subotom.

Letovi za Stuttgart počinju od 1. maja i odvijat će se dva puta sedmično, utorkom i subotom.

- Karte se mogu kupiti na šalteru prodaje karata Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kao i online putem zvanične web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sia.ba.

Više informacija se može dobiti i putem brojeva telefona: 033/289-266 i 033/289-267

Također napominjemo da kompanije zbog situacije s pandemijom Covid-19 zadržavaju pravo izmjene reda letenja - kazala je Bagarić-Arnaut. 

(Fena)

Eurowings
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.