12.2.2024. 12:45
0
Lijepe vijesti: Nova aviolinija kreće iz Sarajeva u martu, poznate i cijene
Poljska aviokompanija LOT počinje s letovima iz Sarajeva za Varšavu od marta ove godine.

Kako se vidi na njihovoj web stranici, letovi će krenuti 17. marta ove godine te će se obavljati tri puta sedmično.

Od 3. aprila letovi će se obavljati čak pet puta sedmično, odnosno svaki dan u sedmici osim utorka i nedjelje. Od 25. novembra 2024. godine, ponovo će se broj letova smanjiti na tri sedmično, odnosno ponedjeljkom, četvrtkom i subotom.

Ako se odlučite da budete na prvom letu iz Sarajeva za Varšavu, koji će se obaviti u nedjelju, 17. marta, cijena u jednom pravcu je 322 poljska zlota, odnosno 145 KM. Ako želite kupiti povratnu kartu te se vratiti u subotu, 23. marta, cijena je 820 poljska zlota, odnosno 370 KM.

Ove cijene će se nastaviti i u aprilu, a najpovoljnija karta se kreće negdje oko 292 KM za povratnu kartu.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.