25.4.2016. 14:12
3
Jelenina kćerka Jana: Teta Nado, moje mame još nema, ali će se ona vratiti
Prijateljica tragično ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Neda Topčagić posjetila je nedavno njen dom, gdje se družila sa njenom maloljetnom kćerkicom Janom.

-Posjetila sam Marjanoviće u Borči sa unukom Marijom jer je željela da se igra s malom Janom. Bile smo tamo skoro četiri sata i mogu da vam kažem da ta porodica više nije ista. Sve je tamo tužno i sjetno, kazala je za Kurir pjevačica Nada Topčagić.

Ona skoro svakodnevno dolazi u posjetu ovoj porodici, koja više od tri sedmice čeka hapšenje ubice njihove Jelene.

- U subotu sam prvi put ušla u muzički studio u kojem je Jeca pjevala, a koji je u kući. Tamo su njene slike. Mala Jana je uzela jednu fotografiju, grlila je i ljubila. Rekla mi je: "Teta Nado, ja imam najljepšu mamu na svijetu. Moje mame još uvijek nema, ali vratiće se. Čekam svaki dan da pronađu moju mamu. Neće ona mene da ostavi“. Srce je htjelo da mi iskoči iz grudi - kroz suze je govorila Neda.

- Moja unuka od Jane traži lutku, a ona joj na to kaže: "Pa poklonila ti je moja mama jednu lutku. Kad se bude vratila, moram da je pitam da ti pokloni i tu“. Gledam prelijepu i inteligentnu djevojčicu i suze same padaju niz lice. Stalno trči za svojim ocem, grli ga, ljubi, valjda se plaši da i tata ne ode negdje, da je ne ostavi samu. Neka im je Bog u pomoći - kroz suze priča Nada.

Pjevačica je objasnila kako je protekao dan u porodici Marjanović.

- Tužno, veoma tužno. Došla je i Jelenina majka Zorica. Mučena žena ne zna gdje se nalazi. Mnogo joj je teško. Ne odvaja se od unuke, plače. Non-stop je pod sedativima. Ma, svi su tužni, gledaju u jednu tačku i ne izlaze iz kuće. Onako potunjenih glava, sjede i ne pomjeraju se. Mole se Bogu da ova nepravda prestane i da se više pronađe ko je tako svirepo ubio njihovog anđela. Da vam ne pričam za psa koji više ne laje... Samo leži i ne pomjera se. Kao da je svjetlost nestala nad tom kućom, kao da se spustilo pomračenje i da je sve tog nesretnog 2. aprila umrlo - kazala je Nada.

(Merima Druškić)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.