25.5.2016. 15:41
0
Osumnjičeni za ubistva u Molu i Bečej uhićen u Njemačkoj
Po međunarodnoj tjeralici Republike Srbije, u Njemačkoj je uhićen B. J. (49) zvani Safet, koji je osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Molu i Bečeju, priopćilo je srbijansko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Riječ je o Banetu Jovanoviću osumnjičenom za dvostruko ubojstvo i ranjavanje četiri osobe, 20. ožujka 2016. godine u Molu i Bečeju, navodi Tanjug.

Jovanović je, kako se sumnja, 20. ožujka u Molu iz vatrenog oružja ubio Matiju Petrovića Bobana (28), ranio njegovu suprugu Renatu (31), njihovog sina (11) i snahu Natašu Sunomar (23).

Prije toga u Bečeju je ranio svoju bivšu nevjenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29), koja je od posljedica ranjavanja preminula u subotu. Ranjen je i njezin stanodavac Joža Imre (70).

Jovanović, koji je živio u Molu, ubrzo je pobjegao iz Srbije u Mađarsku, dok je policija iz Kikinde uhitila dva muškaraca iz Horgoša, osumnjičene da su mu pomogli u bijegu, prenosi Tanjug navode Blica.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.