7.9.2016. 12:21
0
Devetnaestogodišnji mladić pokušao ubiti maloljetnog dječaka na ulazu u školu
Devetnaestogodišnji mladić osumnjičen je za pokušaj ubistva maloljetnog dječaka na ulazu u srednju školu u Opatiji, saopštilo je hrvatsko tužilaštvo.

Devetnaestogodišnjaku je na teret stavljeno da je sačekao šesnaestogodišnjaka pred školom, udario ga šakom u glavu, a potom ga nožem isjekao po rukama i vratu. Od daljih napada učenik se spasio bijegom u unutrašnjost škole, prenose hrvatski mediji. 

Incident se dogodio u ponedjeljak ujutro ispred Hotelijersko-turističke škole koju je pohađao napadnuti učenik. 

Ubrzo nakon napada, devetnaestogodišnjak je uhapšen i priveden na ispitivanje u riječko Županijsko tužilaštvo. 

Prema nezvaničnim informacijama, napad se dogodio na vratima škole, nakon prvog časa, kada je učenik izašao iz učionice. NJega je bez ikakvog upozorenja napao devetnaestogodišnjak, koji ga je udario šakom u lice, a zatim pokušavao da ubode nožem, ali je dječak uspio na vrijeme da se izmakne. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.