23.5.2017. 22:07
0
Udes u Tuzli: Automobilom naletio na pješake, povrijeđene tri osobe
FOTO: Tuzlanski.ba
U Tuzli se noćas oko 20:20 sati dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala putnička motorna vozila Peugoet, Opel i tri pješaka, piše Tuzlanski.ba.

Povrijeđeni pješaci vozilom su Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezeni  u UKC gdje će im biti ukazana ljekarska pomoć.

Prema pisanju portala Tuzlanski.ba, pješaci su u trenutku nezgode kretali se trotoarom, kada je na njih iz za sada nepoznatih razloga naletio jedan od automobila koji je povrijedio pješake nakon čega je ostvario kontakt sa drugim vozilom. 

Osobe koju su bile za upravljačima automobila nisu povrijeđene. Saobraćaj na raskrsnici koja spaja Franjevačku ulicu i Hendek trenutno je u potpunosti obustavljen, a službenici MUP-a TK, PU Tuzla obavljaju uviđaj i utvrđuju okolnosti zbog kojih se dogodila ova nezgoda, piše Tuzlanski.ba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.