25.5.2017. 15:20
0
Neviđen potez bankarke: Čovjek uplatio kredit, a ona uzela novac za sebe
Na teret joj se stavlja krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica. Kruševačka policija uhapsila je bankarku iz Ćićevca Z. M. (56) zbog sumnje da je prisvojila novac od jednog klijenta banke u iznosu od 838.000 dinara, saopšteno je danas iz MUP-a.

Osumnjičena se tereti da je, kao odgovorno lice ekspoziture banke u Ćićevcu, tokom aprila ove godine, podigla novac uplaćen na ime kredita na tekući račun oštećenog i novac zadržala za sebe, precizira se u saopštenju, piše “Telegraf“.

Na teret joj se stavlja krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Ona će roku od 48 sati će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu u Kruševcu na saslušanje.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.