25.5.2017. 18:05
1
Pula: Za ubistvo trogodišnjaka sumnjiče majku i maloljetnicu
Za ubistvo trogodišnjeg dječaka, čije je tijelo pronađeno u srijedu ujutro u plićaku u uvali Mandrač u Puli sumnjiče se dječakova majka i jedna maloljetnica, izvijestila je u četvrtak istarska policija nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja PU istarske i pulske policije  32-godišnja hrvatska državljanka i maloljetna 14-godišnja hrvatska državljanka sumnjiče se da su počinile  kazneno djelo teškog ubojstva. Kako se neslužbeno doznaje, maloljetnica je štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli. Zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela sumnjiči se 29-godišnjak iz Medulina .  

Policija sumnjiči 32-godišnjakinju i  maloljetnicu da su se dogovorile kako će usmrtiti trogodišnje dijete, što su i učinile u utorak u večernjim satima, u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli. Nakon što su usmrtile trogodišnjeg dječaka, prenijele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u namjeri da oteža policijsko postupanje, pola sata poslije ponoći u srijedu došla u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak djeteta.

Za sudjelovanje u počinjenju kaznenog djela tereti se i 29-godišnjak, kojeg se sumnjiči da je znao da su 32-godišnjakinja i maloljetnica usmrtile dijete, no to nije prijavio, već je zajedno s njima dogovarao način prikrivanja kaznenog djela, odnosno odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka djeteta. 

 Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja u četvrtak u poslijepodnevnim satima, uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.  

 U četvrtak je obavljena obdukcija te se neslužbeno doznaje kako je uzrok smrti trogodišnjaka gušenje.

(FENA/Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.