21.6.2017. 8:24
0
Gračac zavijen u crno nakon strašne smrti 14-godišnje školarke: Tijelo joj je bilo puno posjekotina
Mještani Gračaca i okolice od utorka poslijepodne zavijeni su u crno, nakon što se njihovim pitoresknim krajem proširila vijest o tragično preminuloj 14-godišnjakinji, koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima izdahnula u vozilu Hitne pomoći, piše Jutarnji
Unatoč brzoj medicinskoj intervenciji i izrazitim naporima, djevojčici s vidljivim porezotinama na tijelu, nažalost, nije bilo spasa te je već na putu do Opće bolnice u Gospiću podlegla ozljedama.

Okolnosti koje su dovele do niza posjekotina raznih promjera, istražitelji nastoje utvrditi u razgovoru s roditeljima nesretne školarke, ali i s još nekolicinom osoba.

Dokle  je došla istraga iz PU ličko-senjske ne žele otkriti jer je, kako napominju, istraga koja se provodi, tajna.

 No, prema neslužbenim informacijama, 14-godišnjakinji ozljede potječu od hladnog oružja, najvjerojatnije noža ili sličnog predmeta, a na lokalitet Žuljine, koji se nalazi s ličke strane Velebita, došla je s porodicom iz Dalmacije kako bi, kao i svakog ljeta do sada, napasali koze i ovce.

Pojavile su se i informacije kako je tokom dana na kriminalističku obradu u sjedište PU ličko-senjske dovedeno nekoliko osoba, točnije maloljetnika s područja susjedne Zadarske županije. Ostaje, međutim, nepoznanica jesu li ti mladići i kumovali tragediji ili su bili samo nijemi svjedoci gašenja tuđeg života pod nekim drugim okolnostima.

Zabrinuti mještani, pak, sebi od šoka ne mogu doći te špekuliraju kako je curica žrtva obijesne mladeži koja često navraća na Velebit i koja, nakon nekoliko popijenih boca alkohola, terorizira pastire, pastirice i njihova stada, prenosi Avaz.

- Otkad je prije nekoliko mjeseci po medijima objavljeno da je i u Hrvatsku iz Rusije došla ona suicidalna igra Plavi kit, tinejdžeri su se tu počeli glupo ponašati. Oni koji za to nisu znali, zaintrigirali su se, valjda da ubiju dokolicu, pa roditeljima vade mast i igraju ju i na ruke si crtaju crvene crte te glume porezotine. U slučaju ove divne curice, ne bi me, pak, začudilo da je u pitanju obijest mladića koji ispoljavaju silu nad pastirima - rekao nam je mještanin Gračaca.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.