16.7.2017. 19:45
0
Detalji masovnih hapšenja u Srbiji: Uhapšeni zbog pedofilije, iskorištavanja maloljetnika, prodaje droge i pokušaja ubistva
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je zbog više kirivičnih djela policija uhapsila 360 osoba.

Stefanović je rekao da su oni uhapšeni u policijskoj akciji "Ares", kao i da je policija podnijela još 202 krivične prijave zbog najrazličitijih krivičnih djela.

Kako je rekao ministar policije Srbije, hapšenja su se odvijala posljednjih nekoliko dana u 27 gradova i opština u Srbiji.

Neka od krivičnih djela za koja se sumnjiče uhapšeni su trgovina drogom, neovlašteno držanje oružja, pokušaji ubistva, iznude, razbojništva, iskorištavanje maloljetnika za pornografiju...

Tom prilikom zaplijenjeno je 167 kilograma droge, najviše u Beogradu. Takođe je zaplijenjena veća količina novca i oružja, kao i 150 gigabajta pedofilskog materijala, javlja N1.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.